Devuan bug report logs - #288
devuan_ascii_2.0.0_armel_raspi1.img.xz: No Wlan activated on Raspi0 WH

Package: arm-sdk; Maintainer for arm-sdk is (unknown);

Reported by: Jens Korte <korte@mailbox.org>

Date: Wed, 6 Feb 2019 19:03:01 UTC

Severity: normal

Reply or subscribe to this bug.

Toggle useless messages

View this report as an mbox folder, status mbox, maintainer mbox


Report forwarded to devuan-bugs@lists.dyne.org, owner@bugs.devuan.org:
bug#288; Package devuan_ascii_2.0.0_armel_raspi1.img.xz. (full text, mbox, link).


Acknowledgement sent to Jens Korte <korte@mailbox.org>:
New bug report received and forwarded. Copy sent to owner@bugs.devuan.org. (full text, mbox, link).


Message #5 received at submit@bugs.devuan.org (full text, mbox, reply):

From: Jens Korte <korte@mailbox.org>
To: submit@bugs.devuan.org
Subject: devuan_ascii_2.0.0_armel_raspi1.img.xz: No Wlan activated on Raspi0 WH
Date: Wed, 6 Feb 2019 19:42:44 +0100
Package: devuan_ascii_2.0.0_armel_raspi1.img.xz 
Version: 2018-06-06_13:28 

Hi

I downloaded
https://ftp.fau.de/devuan-cd/devuan_ascii/embedded/devuan_ascii_2.0.0_armel_raspi1.img.xz
and used it for a Raspi 0. I coudln't find any Wifi device activated
using ifconfig -a. Maybe this happened because the Raspi 1 has no
wireless on board.

From https://ftp.fau.de/devuan-cd/devuan_ascii/embedded/README.txt :

	* Raspberry Pi 0 and 1 (raspi1)

Greets

Jens


bug reassigned from package 'devuan_ascii_2.0.0_armel_raspi1.img.xz' to 'arm-sdk'. Request was from Mark Hindley <mark@hindley.org.uk> to control@bugs.devuan.org. (Sun, 26 Jan 2020 15:33:02 GMT) (full text, mbox, link).


Send a report that this bug log contains spam.


Devuan BTS -- Powered by Debian bug tracking system
Copyright (C) 1999 Darren O. Benham,
1997,2003 nCipher Corporation Ltd, 1994-97 Ian Jackson,
2005-2017 Don Armstrong, and many other contributors.

Devuan Bugs Owner <owner@bugs.devuan.org>.
Last modified: Tue Sep 29 04:45:59 2020;